Heii! Anteeksi taas kun osan tulemisessa kesti näin kauan. Kokeita, esitelmiä, lisää kokeita ja pelihimo katosi. Noh, kohta alkaa loma ja pelihimokin on palannut, eli 9. osa on valmis :) Nauttikaa (tai kärsikää, miten vain ^^ )!

299.jpg

Linda tuli töistä tarpeet punaisella tai enintään keltaisella, joten hän ajatteli Tarmonaattorin parantavan hänen oloaan. Toisin kävi, sillä Tarmonaattorissa oli jotakin vikaa ja se laksi tarpeita huimaa vauhtia.

300.jpg

Siitä seurasi itse herra Kuoleman vierailu. Lindsayn haiseva ja eloton ruumis oli lattialla ja kaikki olivat surun murtamia. Ensimmäinen kuolema McKeenyn suvussa.. ;/

301.jpg

Lindsay haudattiin Markin, Elsen, Milesin ja Virpin vihkikaaren luokse. Hautakivessä lukee näin:

Tässä lepää armollinen ja upea nainen, maailman mahtavin äiti jota jäävät suremaan Mark, Miles, Virpi, Else, Ronald, Kevin, Elsen vatsassa oleva vauva ja Tino. Elä rauhassa siellä missä oletkin ja siunaa meitä.

302.jpg

Vauvasta puheenollen, pieni lapsi haluaa ulos välittömästi. Tämä on Esen toinen (vai kolmas, lasketaanko kaksosten synnytys yhdeksi?), eikä yhtään helpompi kuin edellinen. Tyttö, tyttö, tyttö...

303.jpg

Tässä on McKeenyn suvun uusin tulokas, TYTTÖVAUVA Nicole. Hän peri isänsä ja äitinsä ihon risteytyksen ja äitinsä hiusten värin sekä silmät. Eikö olekin suloinen?

304.jpg

Synnytyksen jälkeen oli kaksosten aika kasvaa. Tässä on Ronald. Oikein suloinen silmiä lukuunottamatta.

305.jpg

Ja tässä Kevin joka on niin suloinen pikkublondi että!

306.jpg

Lindsayn kuoleman jälkeen Tino alkoi kirjoittaa romaania hänen elämästään. Joskus hän karkasi vanhuschatteihin kun muut eivät huomanneet.

307.jpg

Ron oli Tinon ehdoton perijäsuosikki. Noh, onneksi hän ei päätä perijää, muuten koko suku olisi vinosilmiä täynnä. Niin, siksi Tino halusi opettaa Ronille kaikki taidot aivan yksin.

308.jpg

Susitappelu! Tämähän on jännää, eikä muuten ole ensimmäinen kerta kun nuo sudet pyörivät McKeenyn supersuurella tontilla.

309.jpg

Markista tuli teatterimaailman tähti, onnea! Noh, se ei tosin ole vielä Viihdealan huippu, mutta tuskin menee kauaa kun Mark on suosituin näyttelijä koko Simlandiassa!

310.jpg

Kevin oli koko ajan karismapupunsa kimpussa, eikä Ronald saanut edes hipaista sitä. Noh, karismapisteitä ainakin ropisee...Eikä mitään taka-ajatuksia ainakaan stipendiä, ei...

311.jpg

Tino kutsui Mariannen kylään ja pyysi häntä kihlautumaan kanssaan. Marianne tietysti suostui, onhan Tino melko rikas (joka korjaa ulkonäön :D). Toivottavasti Lindan haamu ei vainoa kaksikkoa tästä teosta.

312.jpg

Nicin vauva-aika kului nopeasti ja hänestä kuoriutui tälläinen söpöläinen! Tulee olemaan vaikeaa päättää perijä.

313.jpg

Nic oli myös nopea oppimaan. Mahtimaidolla saattaa olla vaikutusta..

314.jpg

Pian Kevinkin venähti lapsen mittoihin. Aika söötti, tosin tuossa nenässä on jotain mistä en pidä..Ja turbohuulet vaivaavat tätäkin sukua, toivottavasti häviävät kasvun myötä.

315.jpg

Ja jos Kevin kasvaa, niin tottakai Ronaldkin kasvaa. Söötti, mutta nuo silmät, auuts! Ja turbohuulet. Ovatkohan tulleet siitä kun he söivät pieninä sormiaan (katso Nicolea takana)?

316.jpg

Elseä kyllästytti edellinen tyyli ja hän päätti laittaa kampauksen, meikit ja vaatteet uusiksi. Elsen meikkien alta löytyi myös pisamia.

317.jpg

Else taitaa pitää Ronin soitosta kun on noin innoissaan. Vaatteet ja tapetit sopivat aika hyvin toisiinsa.

318.jpg

Poikia kiinnosti erityisesti vesileikit. Yleensä Kevin pulskahti ensimmäisenä altaaseen ja Ron kannusti takana kunnes vaihdettiin toisinpäin.

320.jpg

Mark päätti testata uutta rahanväärennysmasiinaa ja sai sieltä parisataa simoleonia.

321.jpg

Mark ja Else olivat alkaneet riidellä lähes päivittäin. Tällä kertaa riidan aiheena oli rahanväärentäminen, sillä olihan Else poliisi ja hän uhkasi pidättää miehensä jos hän ei lopeta.

322.jpg

Tino oli alkanut miettiä miten käyttäisi lopun elämänsä, sillä sitä ei olisi välttämättä kovin paljoa jäljellä.

323.jpg

Tässä viimeinen kuva Nicolesta taaperona...

324.jpg

Sillä hänen oli aika siirtyä lapsen elämään. Hän omistaa hyvät geenit huulia lukuunottamatta. Perijäainesta?

325.jpg

Nic halusi ryhtyä pissikseksi, joten hän kiepautti hiuksensa tyylikkäästi sivuponnarille, meikkasi ja laittoi pinkit piilarit.

326.png

Hyvä Tino! Nyt McKeenyjä ei ainakaan voi kutsua köyhiksi!

327.png

Ja elämä kukoistaa, ei voi muuta sanoa.

328.jpg

Pian koitti lasten ensimmäinen koulupäivä ja jokainen astui bussiin hymyssä suin. Mahtavatkohan he tietää mikä kärsimys heitä siellä odottaa?

329.jpg

Vaikka Else olikin aluksi ollut rahanväärennöstä vastaan, hän innostui helposta rahansaannista ja veivasi muutamat kymmenet simoleonit taskuunsa.

330.jpg

Kukas se siinä? Sehän on itse Miles McKeeny, joka on melko anteliaalla tuulella.

331.jpg

Pojat saivat todistuksiinsa 8,5, mutta Nicole sai vain 7. No, mitäs heitteli pyyhekumeja päin poikia ja hihitteli muovijenginsä kanssa.

332.jpg

Tässäpä on söötti poika jonka Nic toi koulusta. Harmi vain, että poika on Amatius McKeeny. Kyllä, luit oikein. Hän on Virpin ja Milesin adoptiopoika eli Nicin, Kevinin ja Ronin serkku.

333.jpg

Lopetan tämän osan suloiseen halikuvaan serkusten kesken.

Kehkeytyykö serkusten välille ystävyyttä? Minkälaisia teinejä lapsista tulee? Kauan Tinon elämä jatkuu? Jos haluat tietää, odota seuraavaa osaa!

Anteeksi kun osa meni aika nopeasti kun pelissä ei oikein tapahtunut mitään.. :D Kommenttia, kiitos!