Kiitos kommenteista, toivon niitä edelleen lisää. Linkitystä saa pyytää, linkitän varmasti. Nimestä voi varmasti jo päätellä, että osa kertoo Markin ja Milesin yliopistoajasta. Nauttikaa (tai kärsikää)!

178.jpg

Ensimmäisenä kampukselle saapui Mark. Hän otti pääaineekseen teatteritaiteen. Ei hän paljoa rupsahtanut, vaatteet ovat melko rumat ja sitä hymyä jäin kaipaamaan.

179.jpg

Seuraavaksi Stenvall Instituuttiin saapui Miles. Hän otti pääaineekseen kirjallisuuden (en todellakaan tiedä miksi). Miles näyttää aikalailla samanlaiselta kuin veljensä, pieniä eroja kuitenkin löytyy. Yhteistä heillä on kuitenkin se, että molemmat saivat yhtä rumat vaatteet.

180.jpg

Miles bongasi tällaisen neidon kävelemässä asuntolan ohi (valitettavasti ohi) ja pysäytti tämän. Neito esittäytyi Virpi Pekkaseksi. Hän yritti selittää Milesille matemaattista kaaviota, mutta Miles eksyi Virpin ihaniin (ja pieniin) silmiin.

181.jpg

Sillä aikaa kun Miles tiiraili tyttöjä, Mark tyytyi tuijottamaan tietokoneen näyttöä. Hän halusi saada lopputyön mahdollisimman nopeasti valmiiksi, jotta voisi katsella kauniita blondeja.

182.jpg

Tosin opiskelu saattoi olla hankalaa, sillä keittäjä poltti ruoat ja keittiön vähän väliä. Onneksi asuntolassa oli kattosammuttaja, sillä ilman sitä miehet eivät pärjäisi.

183.jpg

Miles huomasi vatsansa hiukan pyörentyneen ja aloitti kuntokuurin. Kaikkihan tietävät etteivät lihavat opiskelijasimit saa naisia - muuta kuin nauramaan ja osoittelemaan.

184.jpg

Nyt ne blondit kiinnoistuivat Markista, tosin kauneus onkin sitten eri asia. Aina he olivat juttelemassa suudelmista ja sänkypuuhista. Noh, onneksi Mark on vähän hömelö eikä ymmärrä naisten vihjailula.

185.jpg

Yhden tai kahden ohukaisen syömisen jälkeen Mark huomasi lihoneen. Hän säikähti ensin ja luuli olevansa raskaana, mutta fiksuna miehenä hän ymmärsi ahmineensa vain vähän liikaa.

186.jpg

Mark liittyi McKeenyn keventäjiin, mahtaa Anti Reinikaista naurattaa veljesten toiminta. No, kaloreita palaa, sehän on pääasia.

187.jpg

Mark pääsikin nopeasti takaisin omiin mittoihinsa ja oli aika soittaa jollekin, mutta kenelle?

189.jpg

Nimittäin teiniajoilla tavattuun Else Tammistoon. Mark antoi hänelle heti alussa kukkasen, niinhän herrasmiehet tekevät. En kyllä ymmärrä, miksi kukat pitää tunkea lahjapakettiin?

190.jpg

Mark oletti, että Else olisi imarreltu ja täysin rakastunut lahjaansa (ja tietysti sitä kautta Markiin) ja hyppäsi hänen syliinsä - tai ainakin yritti hypätä. Elseä ei nimittäin innostanut ajatus ottaa kiinni yli 70 kiloista miestä. Olisi kannattanut treenata lihaksia vielä pari tuntia.

191.jpg

Seuraavana päivänä Mark koitti kuitenkin uudestaan valloittaa Elsen sydäntä, ja niin hän sai ensisuudelmansa kuvankauniilta ja meikkaavalta blondilta. Nyt kun nuo huulet vielä koskettaisivat toisiaan..

192.jpg

Siitä päivästä lähtien Else oli lähes joka päivä kiehnäämässä Markin luona tai pyytelemässä häntä ties minne kissanristiäisiin.

193.jpg

Ahkeran kuntoilemisen jälkeen Miles pääsi hyvään kuntoon ja nyt ehtisi opiskellakin enemmän. Miles näyttää muuten uhan Keniltä (Barbien mieheltä)... XD

194.jpg

Ensimmäinen lukuvuodenpuolikas suoritettu 5 arvosanoilla, hyvä jätkät! Jatkakaa samaan malliin!

195.jpg

Mark kyllästyi kirjoittelemaan näytelmiö uusiksi, joten hän pyysi luovan naisen kirjoittamaan sen hänen puolestaan. Vaikutusvalta ratkaisee.

196.jpg

Markin elämä oli kaikinpuolin loistavaa. Hänellä oli tyttöystävä, loppukoe on tuloillaan, arvosana on täydellinen, hän saa istua lehtikasassa ja hän on ihannepainoinen..

197.jpg

Vaan sitä ei kestä kauaa, sillä makkarat pursusivat taas Markin housuista. Kuntolaite, täältä tullaan!

199.jpg

Mark pääsi taas hyväkuntoiseksi ja hän pyysi Elsen kylään. Samalla hän kysyi neidon rahatilannetta ja kolme simoleonmerkkiä piristivät kummasti nuoren miehen mieltä.

200.jpg

Apurahoilla saatiin ostettua uusi parisänky, jota piti tietysti testata. Silloin Mark menetti poikuutensa...

201.jpg

Veljen testatessa sängyn jousitusta, Miles ahersi tietokoneen ääressä. Mietintäpotta sponssaa, ja hän sai lopputyön melkein valmiiksi.

202.jpg

Aamulla Mark kosi Elseä, ja timantin pienuudesta huolimatta Else otti sormuksen ilomielin vastaan.

203.jpg

Milesin tuleva tyttöystävä (joka ei itse sitä vielä tiedä) iskee joka toinen minuutti Markille silmää. Mitähän tästäkin tulee.

204.jpg

Aamulla Mark näki ikkunasta valtavat lumivallit ja lähti ulos hyppimään. Sen tuloksena oli hieno lumiukko. Mark on itse ainakin todella tyytyväinen lumiukkoonsa (Huom. Ikkunassa Markin lopputyöntekijä).

206.jpg

Mileskin heräsi ja paloihalusta päästä makoilemaan lumihankeen. Kannattaisikohan olla käsineet kädessä, ettei vain palellu.

207.jpg

En tajua mitä McKeenyt ovat tehneet tuolle naiselle. Joko hän on vihainen jostain olemattomasta syystä tai sitten hänestä on hauskaa potkia roskapönttöjä kumoon.

208.jpg

Oli pakko ottaa kuva. Tämä näytti minusta jotenkin niin romanttiselta, nyt olen jokseenkin erimieltä..

209.jpg

Mark ja Miles suorittivat ensimmäisen lukukauden 5 arvosanalla. Ihanat hikipinkoni!

210.jpg

Ilkimys! Miles hajotti Markin hienon lumiukon ja taputtelee itseään vielä olkapäälle. Kohta minä taputtelen sinua niin kovaa että sattuu!

211.jpg

Mark ja Miles ostivat kivan poikamieskämpän läheltä asuntolaa ja jatkavat siellä opintojaan.

212.jpg

Tältä talo näyttää sisältä. Alakerta..

213.jpg

Ja yläkerta.

214.jpg

Myös Miles sai kokea rakkauden huuman ja sai ensisuudelmansa Virpiltä.

Miten Markin ja Milesin elämä muuttuu? Mikä saa pojat kiistelemään keskenään? Entä selviävätkö he yliopistosta 5 arvosanalla? Lue seuraava osa, niin saat tietää! Kommentteja, kiitos!