Hei lukijat! Kiitos kommenteista, niitä otetaan vastaan enemmän kuin mielellään. Linkitystä saa pyytää, myös minut saa linkittää mutta siitä voisi kuitenkin ilmoittaa. Siirrytäänpäs tarinaan!

39.jpg

Lindsay päätti lähteä vaateostoksille vielä kun hän pääsi. Ison mahan kanssa ei nimittäin kaupungilla juosta.

40.jpg

Kotiin päästyään mahakipu oli kova ja huimaus oli järkyttävää. Lepäämään vain, haluat kai että lapsesta tulee terve?

41.jpg

Ennen nukkumaanmenoa Lindsay vaihtoi ostamansa mekon päälleen ja on siitä hyvin ylpeä.

42.jpg

"Hyvää ruokahalua, kulta!" Tino nauraa räkätti.

43.jpg

Tinokaan ei malttanut pysyä erossa uusista vaatteistaan vaan laittoi ne päälleensä.

44.jpg

Unien jälkeen Lindsayn masu kasvoi ja Tino tuli hieromaan mahaa ja puhumaan kaikenlaista perinnöstä ja potasta vaaville.

45.jpg

Koska Tino oli niin onnellinen vaimonsa raskaudesta hän kertoi romanttisen runon sydännuolia ampuvista vaippapöksyistä jonka jälkeen hän kosi Lindsayta. Se teki vaikutuksen ja hän tietysti suostui.

46.jpg

Kihlattu nuoripari päätti treenata aivojaan pelaamalla shakkia, ja Lindsay sai logiikkapisteitä jotka ovat tärkeitä hänen urallaan (Huomatkaa uusi ja äidillisempi kampaus).

47.jpg

Myöhemmin illalla masu kavoi ja Linda oli todella yllättynyt siitä, en kyllä ymmärrä miksi.

48.jpg

Lindsaysta ja Tinosta oli väärin, että lapsen vanhemmat eivät ole hänen syntyessään naimisissa, joten Linda kosi Tinoa pienimuotoisissa häissä.

49.jpg

Vaikka Lindsay on raskaana, ei se estä viettämästä hääyötä, eh?

50.jpg

Nopeuttaako pelehtiminen raskautta? Kuitenkin vähän sen jälkeen Lindan sisällä oleva pienokainen halusi päästä ulos. Tino ei tietenkään keksinyt mitään järkevää puuhaa joten hän tyytyi hyppimään ja huutamaan, ihan kuin se auttaisi Lindsayta..

52.jpg

Tässä enkeli nimeltä Mark. Lindan suupielet ovat syystäkin korvissa.

53.jpg

Ihan suloiselta näyttää, vielä. Kuten sanottu, kauneus voi olla katoavaista. Toivottavasti ei tässä tapauksessa.

54.jpg

Ensimmäisenä iltana Linda oli koko ajan Markin kimpussa eikä Tino saanut edes koskea pikku enkeliin.

55.jpg

Vaan heti kun vaipanvaihtaminen, kylvettäminen tai ruokkiminen oli edessä, Tinon piti hoitaa kaikki yksin sillä aikaa kun Lindsay veteli hirsiä.

56.jpg

Apuaa! Ruoka palaa, eikä kenelläkään ole mielessä juosta karkuun?!

57.jpg

Onneksi ylempi voima (kattosammuttaja) hoiti tilanteen ja kasteli tulen lisäksi myös koko keittiön.

58.jpg

Linda oli väsynyt ja haiseva joten hän soitti töihin ja kertoi olevansa sairas. En tiennytkään että poliisilaitosta johtaa koira..

59.jpg

Lindsay oli kerännyt tarpeeksi tavoitepisteitä tarmonaattorin hankintaan. Tulipalojen ja yllättävien työaikojen takia tämä vehje on tarpeellinen.

60.jpg¨

Mitäh?! Onko Lindsay taas raskaana?!  Nähtävästi..Lindsay voisi lopettaa tuon pytyn kanssa "suutelun". Tino voi suuttua.

61.jpg

Ei hän siitä kuitenkaan suuttunut vaan hyvissä mielin hän meni vaimonsa viereen nukkumaan.

62.jpg

Ja masu kasvaa taas. Onkohan Linda yllättynyt, iloinen vai kauhuissaan?

63.jpg

Tino sai maalauksensa valmiiksi eikä hän millään raaskisi myydä sitä vaikka siitä saisi liki 62 simoleonia.

64.jpg

Taas mahankasvamiskuva. Venyvätpäs nuo napit paljon.. Aika turhia nämäkin, mutta niitä tässä LC:ssä tullaan näkemään.

65.jpg

Sillä aikaa kun Linda nautti vaahtokylvystä tai sohvalla löhöilemisestä Tino sai hoitaa taloa. Hän puhdisti uunin ja keittiötasot, siivosi ruokailuvälineet, puhdisti wc-pytyn ja kylpyammeen ja hoiti Markia. Mahtava mies, täytyy sanoa. Aplodit Tinolle! (Huomatkaa myös uudet hiukset)

66.jpg

Mark kasvaa, tietenkin isän sylissä. Lindsay heiluttelee jonkinlaista väkkärää ja puhaltaa torveen, joka ei kuitenkaan tässä kuvassa näy.

67.jpg

Mark ei kuitenkaan ollut valmis kasvamaan kynttilöiden puhalluksen jälkeen ja Linda nukahti salaattilautasensa päälle.

68.jpg

Kyllä Mark vajaa tunnin kuluttua oli valmis kasvamaan ja tälläinen toukka hänestä kasvoi. Suloinen, mutta nuo alasvääntyvät silmät pilaavat Markin aksvot, voi raukkaa. Mistähän hän on sellaiset saannut? Lindsayn silmät vääntyvät ylöspäin.

69.jpg

Siinä se Mark söpöilee ja uneksii. Tiedän, taaperopeittoa ei saisi käyttää, mutta mehän emme kerro tästä kenellekkään, eikö vain?

70.jpg

Äiti halusi opettaa Markille kaiken mahdollisen, tosin jatkuva nälkä esti sen. Kävelyn Linda ehti kuitenkin opettaa pikku enkelillemme.

71.jpg

Vaikka kuinka yritin saada Markin leikkimään ksylofonilla, hän mielummin väänsi pupun korvaa ja kuunteli sen siansaksaa. "Onneksi olkoon Tino ja Lindsay, olette saaneet poliitikon".

72.jpg

Pettyneenä poliitikkokommentista Tino opetti Markin pottailemaan. Tino, se oli vitsi. Ehkä Markista tulee jonkun suositun TV-ohjelman juontaja ja saa kasvojenmuokkauskoneen ja hänen omalaatuiset silmänsä voidaan kääntää, jookosta?

73.jpg

Ruoka tahtoi loppua juuri silloin kun Lindsaylla oli kova nälkä. Tino päätti siis tilata lisää ruokaa vaimollensa.

74.jpg

Tosin ruoka katosi yht'äkkiä, rahat takaisin!! Täytyy siis ostaa uusi jääkaappi..Valtio saa moitteita ja homma tulee muuttumaan kun Mark pääsee presidentin paikalle...Tai siis kun hän haastattelee presidenttiä hänen kuuluisassa TV-showssaan.

75.jpg

Synnytys! Tällä kertaa Tino ei hypi seinille vaan katsoo välinpitämättömänä vaimoaan. Mokomakin...

Tuleeko Markille sisko vai veli? Oppiiko Mark puhumaan? Pysyvätkö vanhemmat uskollisina toisilleen? Lue seuraava osa niin saat tietää!