Sain toisen osan tulemaan tällä viikolla, olkaa onnellisia että olen näin ahkera, ei nimittäin ole normaalia minulta :) Linkitystä saa rohkeasti pyytää, linkitän varmasti (90 % varmuudella). Ja kommentit ovat todella toivottuja, kiitos!

149.jpg

Ahkeran läksyjen teon (ja syömisen) jälkeen Miles sai sen kympin ja juoksi äitinsä luokse kehumaan itseään. Lindaa taitaa kuitenkin kiinnostaa enemmän nurmikko kuin poikansa arvosanat.

150.jpg

Tino tienasi 5000 (vai oliko se enemmän, kuitenkin) ja sai samalla ylennyksen. Hurraa!

151.jpg

-Kulti, jos hankittaisiim vielä yksi lapsi? Jos saataisiin tyttö?

-Mehän ollaan kohta jo vanhuksia, otithan e-pillerin?

-Joo joo...

152.jpg

Tino sai kerättyä urapalkinnostaan kauniin (kauniin ja kauniin..) kukkakimpun, kyllä nyt voi ylpeillä naapureille ainutlaatuisilla kukilla! Jos Tino ajattelee noin, hänen pitäisi ryhtyä marttakerhoon..

153.jpg

Oh la la, mikä pimu! Tästä Markille tai Milesille vaimo, kyllä on hyvät geenit isohkoa suuta lukuunottamatta. Nimi on muuten Else Tammisto(?)

154.jpg

Mark kasvoi teiniksi! Minkähänlainen nörtti sieltä tulee?

155.jpg

Nörtti? Ei todellakaan! Komea mieshän Markista tuli, olen aika yllättynyt, entäs te? Tosin nenä on aika isohko edelleen, mutta ei se mitään. Oii, jos olisin teinisim, iskisin Markin heti! Hänen tavoitteeksi tuli perhetavoite (kiitos äitini) ja hän pitää meikkaavista blondeista ja...Inhokkia en nyt muista mutta ei se kai mitään..? Ja elämäntavoite on että kolme lapsista valmistuu yliopistosta. Paha minulle, inhoan yliopistossa pelaamista..

156.jpg

Koska Mark oli nyt teini, hän sai isältään syntymäpäivälahjaksi kännykän. Tarpeellinen vehje jos haluaa soitella tytöille.

157.jpg

Tytöistä puheenollen, eihän kukaan halua lihavaa poikaystävää? Ainakaan Markin ajatusmaailman mukaan. Laihdutuskuurille ja heti, senkin langanlaiha hammastikku!

-Mut kun ei oo helppoo!

-Kuka sanoi että se olisi?

158.jpg

Mark ymmärsi heidän autonsa rajattomat käyttömahdollisuudet ja lähti kaupungille tyttöjä etsimään. Ei lupaavalta tuo autonkäynnistys vaikuta..

159.jpg

Kun Mark oli laulanut (harakkakin laulaa äänellään..) muutaman kipaleen eikä hameväkeä ollut kerääntynyt hänen ympärilleen, hän päätti vaihtaa paikkaa.

160.jpg

Seuraava paikka oli Sun Mall. Sieltä hän osti äidilleen kauniin (ja todellakin kalliin) asukokonaisuuden.

-Sä et näytä hyvältä, mut haittaisko jos me vaihettais pari kielarii? Mark kysyi myyjältä joka nauroi luullen, että Mark vitsailee.

161.jpg

Nolona Mark meni Sun Mallin kahvioon ja nautti siellä nektariinitorttua. Ei yläkerrassakaan näkynyt hyvännäköisiä leidejä, Mark raukka.

162.jpg

Hyi teitä! Juoruilette äitinne/vaimonne mokailuista lieden äärellä, hyi hyi! Odottakaapas kun Lindaay saa tietää..

163.jpg

Miksi Mark noin virnuilee? No, hänhän on päässyt yksityiskouluun (Milesin kanssa)! Taputuksia hänelle.

164.jpg

Koska Mark ei ole vieläkään löytänyt unelmiensa naista, hän harjoitteli hurmaamista peilin edessä ja suunnitteli millä tavalla hän seuraavaksi pyytäisi naista ulos.

166.jpg

-Vähäks ne pinkit kengät oli niinq ihqut! Mä niinq todellakii haluun semmoset, onx sul niinq varaa ostaa niitä mulle??!?!?!11 Miles sepitti.

-Olen luonut hirviön, Mark ajatteli.

167.jpg

Ensimmäinen koulupäivä ja Miles meinaa myöhästyä, o-ou. Molemmat ehtivät kuitenkin ajoissa kouluun ja hymyssäsuin tietysti.

168.jpg

Mark! Kun kasvoit teiniksi, sinusta tuli näköjään samalla aikamoinen kovis ja koulukiusaaja. Voi Riki raukkaa!

169.jpg

Tämä varmasti näyttää miltä Riki Kokkilasta tuntuu..

171.jpg

Miles sai valmiiksi taulun Markista ja Tinasta. Toivottavasti Markin luokkakaverit eivät näe tätä kuvaa ja huomaa, että Markilla on ollut silmälasit. Taisit valita väärän kaveriporukan Mark, jos et kelpaa siihen omana itsenäsi.

172.jpg

Mark tutustui Elseen vähän paremmin ja häntä auttoi Herra Vesipallo.

173.jpg

Taas näitä työautokuvia. Eikö ole söpö? Tuollaisen minä haluan! Ja minä sen hankin, silloin kuin muut nukkuvat..

174.jpg

Linda kutsui rehtorin kylään muutenvaan. Että osaa olla törkeä reksi, kun pyytää Lindaa soittamaan hänelle uudestaan. Turha luulo!

175.jpg

Milesin synttärit! Pienimuotoiset synttäribileet vietettiin äijäporukan kanssa.

176.jpg

Tälläinen komistus Milesistä tuli. Suht. koht. komea ellei vaatteita lasketa. Noh, kummasta haluatte perijän? Tiedän kyllä jo kumman valitsen, mutta haluan kuulla teidän mielipiteenne. Ja tavoite sekä elämäntavoite ovat sama kuin Markilla, mutta Miles pitää hyväkuntoisista naisista jotka pitävät juhla-asuja eivätkä he missään nimessä saa olla punapäisiä.

177.jpg

Myös Miles sai kännykän ja nyt alkaa matka kohti yliopistoa ja sen riemuja sekä tuskia! Onnea matkaan pojat, vai sanoisinko miehet!

Tapaavatko pojat yliopistolla naisia? Entä sujuuko opiskelu? Muuttavatko he asuntolaan vai omaan poikamieskämppään? Jos haluat tietää, odota seuraavaa osaa! Ja niitä kommentteja, kiitos? :)