Olen todella pahoillani kun uuden osan tuleminen kesti näin kauan. Kuvien latautuminen tähän blogiin kesti, ja siksi tämä osa saattaa jäädä kesken (eiä jäänyt). Toivotaan kuitenkin että kaikki on niinkuin pitääkin. Koulussakin on ollut kiirettä, kokeita ja keskeneräisiä kutimia. Mutta unohdetaan nyt kouluni ja siirrytään McKeenyn tarinaan! Ja kommentointi lämmittäisi sydämeni kuumaksi kun kiukaan! Että kommenttia tulemaan!

111.jpg

Miles joi mahtimaitoa jotta oppisi soittamaan ksylofoniaan nopeammin, heh, olen nero ;D

112.jpg

Markin ensimmäinen päivä koulussa ei mennyt niinkuin hän suunnitteli. Vaikka hän kuinka kuunteli tunneilla ja viittasi ahkerasti, ei kymppi löytänyt tietään kotiin. 8,5 tuli kuitenkin, ja sehän on hyvä numero. Tosin Mark ei taida olla samaa mieltä.113.jpg

Koska Mark halusi arvosanojensa nousevan, äidin piti antaa henkilökohtaista apua. Markia vähän nolottaa pyytää apua äidiltään, jonka matematiikan arvosanat eivät ole sen paremmat kuin Markilla.

-8 x 8 on tietysti...88, eh?

-Äiti, se on 64, vai oliko se 62?

114.jpg

Tino toi (ei niin) viehättävän naisen töistä jonka kanssa hän päätti rakentaa hyvän ja kestävän ystäväsuhteen.

115.jpg

Tino tutustui Marianne Hamaraan hyvin. Ja vaikka hänen teki mieli suudella hänen (isoja) huuliaan, hän piti näppinsä erossa, lasten, ja tietysti Lindsayn vuoksi.

116.jpg

-Mutsi hei, mä näin kaupassa tosi coolin pinkin mekon, voinks mä käyttää sitä kevätjuhlassa? Tai voinks mä edes saada sen mallinuken daamiks?

117.jpg

Tino ei pystynyt pitämään näppejään kurissa Mariannesta, vaan antoi hänelle kohteliaan käsisuudelman hyvästiksi ja kiitoksesti ihanasta illasta.

118.jpg

Tino tunsi syyllisyyttä ja hänen kätensä menivät kuin itsestään jääkaapin sipsipussille (sipsejä jääkaapissa?!) ja hän aloitti ahmimisen. Ettei vain olisi bulimian alku?

119.jpg

Taas näitä hauska asento -kuvia.. Kuitenkin, Markilla on...Omaperäinen tyyli herätä...

120.jpg

Koska Tino oli edelleen pahoillaan, hän osti vaimolleen kauniita ruusuja ja antoi ne hänelle nätissä lahjapaketissa. Nyt tiedän mihin McKeenyjen säästöt menevät..

121.jpg

-Sitte se kala sanois niinku puli puli, eh? Lindsay sanoi pojalleen. Hänellä oli nykyään paljon enemmän aikaa lapsilleen, koska äitiyslomaa oli vielä pari päivää jäljellä.

123.jpg

Ehkä vähän liikaakin aikaa, Miles oli nääs kokoajan puklaamassa Lindan kasvoja ja vaatteita. Eikö Lindsay ottanut opikseen siitä alusvaatekuvasta? POSEERAUS JOKA HETKELLÄ!

124.jpg

Tino sai vihdoin ja viimein taulunsa valmiiksi, ja hän oli siitä hyvin ylpeä. Hänen surukseen taulu oli myytävä sillä lisää rahaa oli saatava, koska Miles täyttäisi pian vuosia ja lastenhuonetta pitäisi sisustaa uudestaan.

125.jpg

KYMPPI! Se päivä on koittanut, Mark toi kympin kotiin! Huomatkaa vaatteet, tosimies uskaltaa pukeutua pinkkiin.

126.jpg

Tino ei ollut ainoa joka joutui pettäjän polulle. Monina iltoina Lindsay löysi itsensä flirttailemasta tämän (ruman ja itserakkaan) punapään kanssa.

128.jpg

Oli Milesin synttäreiden aika. Niitä olivat juhlistamassa perheen lisäksi myös se (ruma ja itserakas) punapää. Minkähänlainen komistus sieltä tulee?

130.jpg

Ilmiselvä klooni veljestään, tosin nenä on rumempi mutta suu vähän pienempi, eh?

131.jpg

Samana iltana Tinon ollessa kylvyssä Linda flirttaili taas (tiedätte kyllä minkälaisen) punapään kanssa. Valitettavasti lapset näkivät tapahtuman ja sen lisäksi siitä painajaisia. Kunhan eivät vaan kertoisi Tinolle...

132.jpg

Saanko esitellä McKeenyn uusimman perheenjäsenen, narttukoira Tinan. Söpösti sipsuttaen kieli ulkona hän suunnnisti tervehtimään simejä.

133.jpg

Tina oli erityisesti Markin mieleen, he olivat aina telmimässä tai heittelemässä keppiä ikkunoille.

134.jpg

Linda, todellinen mestarikokki, poltti taas ruoan pohjaan. Mitäs katsoit SimUutisia ja kuuntelit radiota samaan aikaan kun teit, tai ainakin yritit tehdä hampurilaisia.

135.jpg

Tinon mässäily jatkuu, tällä kertaa vuorossa ovat extrasokeriset suklaapiparit. Huomatkaa Tinon superpitkä suu..Ihmettelen miksi hän ei ole sirkuksessa töissä.

136.jpg

Kaiken keskellä Lindsaylla oli aikaa joogata. Jooga vei hänet uusiin maailmoihin komeiden ja rikkaiden miessimien luokse.

137.jpg

Tino ja Iso M (Marianne) soittelivat joka yö puhuen ensisuudelmastaan. Tino tiesi, että hänen pitäisi kertoa Lindalle ennen kuin hän jää kiinni petoksesta, mutta kertominen on niin vaikeaa.

138.jpg

Halusin ottaa kuvan kun ruokalähetti ja kiinalaisen ruoan tuoja tulivat samaan aikaan.

139.jpg

Miles toi koulusta 8,5 joka on edelleen hyvä numero. Pojat olivat aina hakemassa täydellisyyttä. Just like me..

140.jpg

Mark ei tuonut 8,5 kotiin, vaan sen sijaan tytön. Tyttö on Henni Huuskonen, entisen Legacy-sukuni tytär, nyyh. Miksi, oi miksi tontti ei toimi kunnolla?!?!!?

141.jpg

McKeenyn opiskeluilta! Tino sai olla neuvomassa poikia vuorotellen. Toisella 10 ja toisella 8,5, eivätkä silti selviä ilman isän apua.

142.jpg

Samana iltana oli myös vanhempien makuuhuoneilta. Toivottavasti he muistivat ehkäisyn, sillä lisää naperoita tähän perheeseen ei kaivata.

143.jpg

Sänkypuuhien jälkeen Tino soiti Isolle M:mälle ja muhinoi hänen kanssaan niin että sukat pyörivät jaloissa. Lyhyt on pettäjän tie, Tino..144.jpg

Ettehän vain unohtaneet Tinaa? Hän on vielä hengissä, mutta Milesin kotiläksyt eivät ole Tinan leikkien jälkeen.

145.jpg

Mark kylpi ammeessa todella kauan. Niin kauan, että saippua liukesi veteen ja vettä tuli ammeen yli. Jos joutuisit maksamaan vesilaskun omasta pussistasi niin...!

146.jpg

Linda pääsi vihdoin töihin ja samana iltana tuli ylennys. Hyvä Lindaa!! Go go go!! Mahtavat rikolliset olla onneissaan kun on noin viehättävä poliisi kaappaamassa heitä.

147.jpg

Rankan työ-yön jälkeen piti käyttää tätä ihmeellistä vekotinta joka sai Lindan tuntemaan niin hyvää oloa ja menemään (taas) töihin.

148.jpg

Oli pakko ottaa kuva Tinon uudesta työautosta, hieno vai mitä, eh?

Kuka kaunokainen astuu McKeenyn tontille? Minkälaisia pojista tulee heidän kasvettua teineiksi? Entä oppiiko Mark säästämään vettä? Jos haluat tietää, odota seuraavaa osaa!