1.jpg

2.jpg

Tässä on Lindsay McKeeny. Hän on horoskoopiltaan härkä, ja hän on mammonatavoitteinen ja elämäntavoite on tienata 100 000 simoleonia.

Luonne:

Siisti/sottapytty 5

Ujo/menevä 6

Laiska/toimelias 4

Vakava/leikkisä 6

Marisija/kiltti 4

Hän pitää hyväkuntoisista simeistä jotka käyttävät uimapukua, mutta heidän pitäisi olla myös laihoja sillä Lindsay ei pidä kiloista.

3.jpg

Tässä hänen ... Tonttinsa. Rahaa jäi tontin oston jälkeen vain 4 800 simoleonia eikä sillä pitkälle pötkitä. Lindsay on kuitenkin suhteellisen tyytyväinen asuinpaikkaansa.

4.jpg

Koska Lindsay halusi lisää rahaa ja toteuttaa unelmansa tienata se 100 000, hänen täytyi hankkia töitä. Lainvalvontauralta löytyi yövartijan pesti.

5.jpg

Pian naapurit tulivat tervehtimään Lindsayta. Ainoa vieras joka miellytti häntä, oli Alvar Vuotala, joka on jo valitettavasti toisessa Legacyssani. -Moi, oon Lindsay, mut kaverit sanoo mua Lindaks. Tutustutaaks?

6.jpg

Koska Alvar Namunen, tai siis Vuotala on varattu, täytyy miesseuraa etsiä Stadista. Että tuo keltahiuksinen nainen änkee joka kuvaan! -Haluaisin ison limusiinin jossa komea mies tarjoilee shampanjaa kultatarjottimella ja...Ai että ei käy? No, taksi sitten..Linda selitti taksipalveluun.

7.jpg

Kulmakuppilassa (tai missälienee) Linda pelasi biljardia ja tiiraili komeita simmiehiä. No, niitä ei vielä ollut löytynyt vasta kun 0 kappaletta..

8.jpg

..Kunnes Tino Lohela astui Kulmakuppilan ovesta kohti Lindsayta. Harmi vain että miekkonen ehti häipyä ruokailemaan ennen biljardiottelun loppua.

9.jpg

Mies päätyi syömään Pinkkitukan kanssa, josta on heti päästävä eroon! Miten noin komea sim voi olla noin kauhean naisen seurassa? Hrrr..Kylmät väreet täällä ruudun toisella puolella.

10.jpg

Maagisesti tämä Juhlapukunainen "sukelsi" Lindan yli istuimelle. Outo tyyppi..

11.jpg

Ja samalla oudolla tavalla siitä pois..

12.jpg

Pian Pinkkipää lopetti hiuksistaan jauhamisen Tinolle ja Linda pääsi jututtamaan miestä.

13.jpg

Heti kun Linda ja Timo flirttailivat toisilleen nautinnollisen näköisinä Alpertti Teerimäki ja Jonne Kotala aloittivat tappelun. Tinopelkuri juoksi kauhusta kankeana karkuun, kun Linda taas jäi kannustamaan Alperttia.

14.jpg

Tappelu tai ei, kotiin pitää palata jumppaamaan jotta voisi edetä uralla. Tinon numerokin on tallessa.

15.jpg

Seuraavana päivänä Linda kutsui Tinon kyläilemään ja vastaanotti hänet lämpimällä (ja turhan kaverillisella) halauksella.

16.jpg

-Grrauh, olet todella komea, vaikka tyylitajusi onkin olematon, Lindsay leperteli Tinolle. Tino ei kuitenkaan ottanut kommentista nokkiinsa vaan oli todella imarreltu. Outo jätkä..

17.jpg

No, mitäs sä sanot mun ulkonäöstä? Linda kysyi.

-Yök, ei blondeja! En voi sietää blondeja, hyi hyi! Tino huusi. Olisi tuonkin voinut vähän aikasemmin ilmoittaa, miehet...

18.jpg

Kun tuohon kyselyleikkiin kerran ryhdyttiin, Tino kertoi olevansa kohtuullisen varakas. 10 pistettä ja papukaijamerkki Tinolle!

19.jpg

Siinä se on! Ensisuudelma, romanttista. Endisuudelma tienposkessa..

21.jpg

Jos Tinolle ei blondi kelpaa, muutetaan hiusväri punertavaksi, helppoa? Linda taitaa olla itsekkin tyytyväinen lopputulokseen.

22.jpg

Pusumeininki jatkui Tinon lähdettyä kotiin. Hei hei, Tino!

23.jpg

Lindan herättyä unilta näytti kello jo niin paljon, että kohta olisi aika lähteä töihin. Suihku, vähän murkinaa, hampaitten pesu ja hiusten siistiminen, ja valmista.

24.jpg

Niin, valmistahan se, nimittäin töihin lähteminen. Vessareissu jäi tekemättä mutta kyllä Linda varmasti pärjää.

25.jpg

Hyvinhän Linda pärjäsikin! Ylennys, hymy ja peili mukana kotiin!

26.jpg

-Hei kultipuppeli. Aattelin vaan ilmottaa että tulin muutama tunti sitten töistä ja kohta sitä taas mennään, kauheat työajat tällä uralla! No, palkkakin on sen mukainen, hei hei rakas! Linda soitti, tai luuli soittavansa Tinolle, oikeasti puhelu meni sille blondille joka näkyy viidennessä ja kuudennessa kuvassa.

27.jpg

Ihmettelen todella noita työaikoja..Yötöitä ja seuraava työpäivä viiden tunnin kuluttua..

28.jpg

Sillä aikaa kun Linda oli töissä Haisuli Haisunäätä päätti vierailla Lindan tontilla. Tunteeko skunkki jotain vetoa tuohon pandatuoliin?

29.jpg

Töiden ja tarpeidenhoidon jälkeen Linda kutsui Tinon kylään tekemään jotain muuta kuin juttelemaan..

30.jpg

Molemmat olivat nälkäisiä ja he täyttivät vatsansa hyytelöllä ja sydämensä rakkaudella.

31.jpg

Yö venyi pitkäksi ja Linda ehti nukkumaan vasta pikkutunneilla. Jopa niin myöhään että meinasi myöhästyä kimppakyydistä!

32.jpg

Haisuli Haisunäätä on palannut, ja hänen ajatuksensa pyörivät alastoman Lindsayn ympärillä, soo soo skunkki!

33.jpg

Kohta Tino oli kutsuttu taas kylään ja hän muutti tontille tuoden n. 12 000 simoleonia tontille. Aika paljon :)

Luonne:

Siisti/sottapytty 2

Ujo/menevä 3

Laiska/toimelias 9

Vakava/leikkisä 7

Marisija/kiltti 4

Hän on tietotavoitteinen jousimies jonka elämäntavoite on olla hullu tiedemies.

35.jpg

Tinon rahoilla saatiin pieni talo McKeenyn tontille. Huomaatte varmaan lastenhuoneen? Kyllä, he yrittävät hankkia perheenlisäystä.

36.jpg

Tino muutti ulkonäköään vähän järkevämmäksi, en kyllä tajua mitä huvittavaa siinä on.

37.jpg

Mitä? Oliko ruoka pilaantunutta vai onko Linda raskaana? Ajatuskuplasta päätellen hän on raskaana..

Saavatko Linda ja Tino tytön vai pojan, vai kenties molemmat? Eroaako Tino löysäilyuraltaan ja aloittaa unelmansa toteuttamisen? Se ja muuta selviää seuraavassa osassa!